SLOWCOOKERS

DE BESTE SLOWCOOKERS VOLGENS RIVALLY.NL

Tegenwoordig hoor je het steeds vaker voorbij komen: mensen die koken met een slowcooker en daarmee heerlijke gerechten op tafel zetten. Zelf hebben we ook een slowcooker aangeschaft i.v.m. de hoge energieprijs en om zo de energiekosten een beetje te drukken. We willen tenslotte allemaal een zo laag mogelijke energierekening! Wil jij een slowcooker kopen maar weet je nog niet welke bij je past? Bekijk de beste slowcookers en de blog.  

VOORDELEN VAN EEN DE BESTE SLOWCOOKERS

De gemiddelde verbruikskosten zijn 0,34 euro wanneer je de slowcooker 8 uur aan hebt staan.
Op de LOW stand verbruikt het apparaat ongeveer 75 watt en op de HIGH stand ongeveer 260 watt.

 Andere voordelen van een slowcooker op een rijtje:

Alles in één pan, aanzetten en je hebt er verder geen omkijken naar
Veilig laten pruttelen. Je kan hem aanzetten terwijl je slaapt of naar je werk gaat, het apparaat is beveiligd tegen oververhitting
Lekker vers waardoor je grote porties kunt maken en in kunt vriezen
Het gerecht bakt niet aan
Geen ‘kapotgekookt’ eten, altijd goede garing
Gerechten behouden hun volle smaak
Elk stukje vlees is botermals te krijgen
Veel gevarieerde recepten zijn mogelijk: soep, pudding, risotto, groenten, sauzen, cake, taart, stoofpotjes, pasta etc.
Vlees krimpt nauwelijks in de slowcooker

SLOWCOOKER GROEPEN OP FACEBOOK

Op Facebook vind je verschillende groepen waar tips, recepten, aanbiedingen met elkaar gedeeld worden en waar je vragen kunt stellen. Door de grootte van de groepen vind je daar altijd wel antwoorden en inspiratie voor een slowcooker recept. Of je nu op zoek bent naar slowcooker recepten kip, slowcooker recepten rundvlees, vis of vegetarisch; alles staat er op.

Daarnaast zijn er ook heel veel kookboeken met slowcooker recepten te verkrijgen. Het boek 500 slowcooker recepten  en het vegetarische slowcooker kookboek  vinden wij fijne en mooie boeken. Ook erg leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen bijvoorbeeld. 

Bij de Action verkopen ze ook een slowcooker die door veel Action fans op Facebook wordt geprezen. Twijfel je om er één aan te schaffen i.v.m. de prijs, dan kan deze slowcooker, met haar zachte prijsje, jou misschien overtuigen. De slowcooker heeft een inhoud van 5 liter.

De beste slowcookers volgens Rivally.nl

© All Rights Reserved Rivally.nl