FOTOBOEK MAKEN

FOTOBOEK MAKEN? ALBELLI.NL DÉ IDEALE FOTOBOEK MAKER 

Een albelli fotoboek is een geweldig manier om je herinneringen op een mooie manier te bewaren en te delen met vrienden en familie. De albelli fotoboek maker is een eenvoudig te gebruiken online tool waarmee je snel en gemakkelijk een professioneel ogend fotoboek kunt maken.

Er zijn verschillende layout-opties om uit te kiezen, zodat je het boek kunt maken zoals jij het wilt. Je kunt ook gemakkelijk tekst toevoegen aan je pagina’s en zelfs achtergronden en clipart toevoegen om je boek nog persoonlijker te maken.

Een van de geweldige dingen dat je je foto’s direct vanuit je sociale media-accounts kunt importeren, zodat je ze meteen kunt gebruiken in je boek. Je kunt ook foto’s uploaden vanaf je computer of externe harde schijf.

GA NAAR DE SITE VAN ALBELLI.NL

WAAROM ALBELLI.NL?

Er zijn verschillende formaten en papiersoorten om uit te kiezen, zodat je het boek kunt maken dat het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een klein, gemakkelijk mee te nemen boekje of een groter formaat boek om op je coffee table te showen, de albelli.nl biedt voor ieder wat wils.

Bij albelli.nl hebben ze regelmatig kortingsacties waardoor je interessante kortingscodes krijgt die de prijs van jouw product mooi verlagen. Daarnaast krijg je bij iedere bestelling ook een nieuwe kortingscode. Als trouwe klant krijg je ook regelmatig exclusieve acties in de mail en hierdoor zijn en blijven de prijzen op albelli.nl aantrekkelijk

Een ander groot voordeel van het maken van een fotoboek is dat je het boek kunt bestellen wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet te wachten totdat je voldoende foto’s hebt om een hele fotoboek te vullen – je kunt gewoon beginnen met het maken van een boek wanneer je wilt. En als je nog niet helemaal tevreden bent met het eindresultaat, kun je altijd nog wijzigingen aanbrengen voordat je het boek bestelt.

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je foto’s op een mooie manier te presenteren, is de albelli fotoboek maker zeker een tool om in overweging te nemen. Het is een leuke en eenvoudige manier om een uniek en persoonlijk fotoboek te maken dat je met trots zult laten zien aan vrienden en familie.

Bij albelli.nl heb je 2 manieren waarop je aan jouw fotoboek kun werken. Wij werken altijd met de offline versie en is hier te downloaden. Je kunt ook online aan jouw fotoboek werken, het voordeel hiervan is dat je op elk apparaat op elke locatie kunt werken.

Download hier de software voor Albelli

De beste wafelijzers volgens Rivally.nl

© All Rights Reserved Rivally.nl