GEZONDHEID

M
b

CATEGORIEËN

b

CATEGORIEËN

Bloeddrukmeters

We worden ouder en ouder. Des te belangrijker is het om regelmatig jouw bloeddruk te meten. Dit kan eenvoudig thuis met een bloeddrukmeter. Wij hebben vast de beste voor jou geselecteerd.

Saturatiemeter (hartslag)

De beste saturatie meter volgens Rivally.nl

Hoe is jouw hartslag in rust? Of kort na het sporten? Heb je voldoende zuurstof in jouw bloed? Met deze saturatiemeter (hartslag meter) kun je jouw zuurstof en hartslag in de gaten houden. Gewoon zomaar, of rondom jouw trainingen.

Warmtelamp

de beste warmtelamp volgens Rivally.nl

Wil jij jouw spieren en gewrichten warm maken op momenten dat jij dit prettig vindt? Gebruik dan een van de geselecteerde warmtelampen. Ook wel infarood lampen genoemd. Bekijk snel de selecteerde warmtelampen.

Slimme weegschaal

de beste slimme weegschaal volgens Rivally.nl

Wil je meer weten dan alleen jouw gewicht? Denk dan eens aan een slimme weegschaal. Deze weegschalen geven jou uitgebreide informatie over jouw eigen lijf. Deze informatie is ook nog eens terug te zien in een app.

EHBO Reis set

De beste EHBO Reis set volgens Rivally.nl

Onderweg of op reis? Zorg dan altijd dat je goed voorbereid op pad gaat met deze EHBO Reis set. Rivally.nl heeft de beste reissets uitgezocht en geselecteerd. Laat je niet verrassen door onaangename momenten tijdens jouw trip.

© All Rights Reserved Rivally.nl