POWERBANKS

EEN GOEDE VOLGENS RIVALLY.NL

Als je de hele dag onderweg bent heb je vaak geen mogelijkheid om je telefoon of tablet tussentijds op te laden. Met de beste powerbank los je dit probleem op omdat je jouw telefoon, tablet of zelfs laptop van extra stroom voorziet of zelfs helemaal weer oplaadt. Dit is ideaal om je college, werkdag of vakantie door te komen zonder dat je onbereikbaar bent. Wij hebben er al een aantal voor je geselecteerd.

WAT IS DE BESTE?
Een goede oplader voor je smartphone hoeft niet groot te zijn, maar moet wel voldoende capaciteit hebben. Met een 10.000 mAH powerbank laad je jouw smartphone ongeveer 2 keer op en past deze meestal nog in je broekzak. Vandaar dat wij bij Rivally.nl gekozen hebben voor mogelijkheden vanaf 10.000 mAH. Hoe hoger het mAH getal, hoe vaker of hoe langer je met jouw powerbank een apparaat kunt opladen. Je laadt jouw smartphone extra snel op met een device met een snel laad functie. Binnen een half uur is je lege batterij alweer voor 40 tot 60 procent vol. Ook ideaal voor in het vliegtuig. 

Producten zoals oordopjes, e-readers en smartwatches hebben een kleine batterij. Voor deze producten zou je genoeg hebben aan een powerbank met 5.000 mAH capaciteit en een laag vermogen. Elke powerbank is hier in principe voor geschikt. Bedenk wel dat je deze waarschijnlijk gebruikt om bijvoorbeeld jouw oordopjes én jouw smartphone op te laden. Kies daarom voor een goede smartphone powerbank met meerdere usb poorten. Dat is verstandiger dan er nog een tweede voor je accessoires bij te kopen.

Veel mensen zoeken op internet naar een powerbank actie en kijken vervolgens niet naar het aantal mAH waardoor ze uiteindelijk een product aanschaffen wat hen niet biedt wat ze nodig hebben. Stel jezelf altijd de vraag, waarvoor je deze gaat gebruiken en waar deze dus minimaal aan moet voldoen.

DE INFORMATIE OP EEN RIJTJE

Powerbank met 5.000 mAh
Ideaal voor een dagje weg.
Past in je broekzak.
1 keer je smartphone helemaal opladen.
Snelladen niet mogelijk.

Powerbank met 10.000 mAh
Ideaal voor een festival.
Past in je tas of zak.
Snelladen mogelijk.
1 tot 2 keer je smartphone helemaal opladen.

Powerbank met 20.000 mAh
Ideaal voor een weekend weg.
2 tot 6 keer je smartphone snel opladen.
Laad ook je tablet op.
Minder makkelijk om mee te nemen.

Powerbank met 24.000 mAh
Ideaal voor een week weg.
3 tot 8 keer je smartphone snel opladen.
Laad ook je tablet en laptop snel op.
Niet makkelijk om mee te nemen.

De beste powerbank volgens Rivally.nl

© All Rights Reserved Rivally.nl