SAMSUNG THE FRAME (2022)

Samsung (32 inch)

The Frame

Samsung (50 inch)

RIVALLY.NL IS FAN VAN SAMSUNG THE FRAME (2022)

Samsung The Frame 2022 55 inch is een prachtig stuk technologie dat niet alleen als televisie dient, maar ook als een kunstwerk aan de muur. Dankzij het op maat gemaakte frame is deze tv een perfecte aanvulling op elke huiskamer, slaapkamer of kantoor. 

Rivally.nl heeft zelf ook Samsung The Frame in bezig. Wij bezitten de 2022 versie. De reden waarvoor wij deze gekozen hebben is het feit dat deze TV beschikt over een anti spiegel functie. Het scherm weerspiegelt niet en je merkt hier niets van in de TV kwaliteit.

PROMOTIE ACTIES

Samsung biedt momenteel verschillende promotie acties aan voor The Frame 2022 55 inch, waaronder een gratis verzending en gratis bezorging bij aankoop van deze televisie. Daarnaast kunt u ook profiteren van speciale kortingen en aanbiedingen op accessoires en andere Samsung-producten bij aankoop van The Frame.

VERSCHILLENDE KLEUREN FRAMES

The Frame 2022 55 inch is beschikbaar in verschillende kleuren frames, waaronder wit, zwart, bruin en houten frames, zodat u het frame kunt kiezen dat het beste bij uw interieur past. De frames zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op de televisie, waardoor het lijkt alsof de televisie direct op de muur is gemonteerd.

SPECIFICATIES

The Frame 2022 55 inch is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt een prachtige beeldkwaliteit, waaronder 4K UHD-resolutie, HDR en QLED-technologie. Dankzij deze technologieën kunt u genieten van heldere, scherpe en levensechte beelden en kleuren. Daarnaast is de tv ook voorzien van een AI-powered processor, die de beelden aanpast aan de omgeving en zorgt voor een optimale beeldkwaliteit.

SMART TV-FUNCTIONALITEIT

The Frame 2022 55 inch is ook uitgerust met de nieuwste smart TV-functionaliteiten, waaronder het gebruik van Bixby, Samsung’s eigen virtuele assistent, en toegang tot tal van entertainmentapps, zoals Netflix, Amazon Prime Video en YouTube. Hierdoor kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot uw favoriete tv-shows, films en games, zonder afhankelijk te zijn van externe apparaten.

VERSCHIL TUSSEN MODEL 2021 EN 2022

Er zijn een aantal verschillen tussen Samsung The Frame 2021 en het 2022-model:

  1. Beeldkwaliteit: Het 2022-model beschikt over verbeterde beeldkwaliteit, met 4K UHD-resolutie en een AI-powered processor die beelden aanpast aan de omgeving.
  2. Design: Het 2022-model heeft een slankere en modernere look en is beschikbaar in meer kleuren frames.
  3. Smart TV-functionaliteiten: Het 2022-model is uitgerust met Bixby, Samsung’s eigen virtuele assistent, en biedt toegang tot meer entertainmentapps dan het 2021-model.
  4. Accessoires: Het 2022-model wordt geleverd met verbeterde accessoires, zoals een nieuwe afstandsbediening en een nieuwe, eenvoudiger bevestigingsoplossing voor het frame aan de muur.
  5. Prijs: Het 2022-model kan duurder zijn dan het 2021-model, afhankelijk van de specificaties en functionaliteiten.

Op basis hiervan is het 2022-model van Samsung The Frame een significante upgrade ten opzichte van het 2021-model, met betere beeldkwaliteit, design en smart TV-functionaliteiten.

CONCLUSIE

Samsung The Frame 2022 55 inch is een prachtige televisie die niet alleen dient als een televisie, maar ook als een kunstwerk aan de muur. Dankzij de verschillende kleuren frames en de nieuwste technologieën, is deze televisie een perfecte aanvulling op elke huiskamer, slaapkamer of kantoor. Profiteer nu van de actuele promotie acties en geniet van de uitstekende beeldkwaliteit en smart TV-functionaliteiten van The Frame 2022 55 inch. 

MEER INFORMATIE

Kijk voor meer informatie bij een van onze aangesloten winkels die de Samsung The Frame aanbieden.

– Bol.com

– Media Markt

– HelloTV.nl

– Samsung.nl

 

de beste Samsung The Frame volgens Rivally.nl

© All Rights Reserved Rivally.nl