SLIMME DEURBEL CAMERA

DE BESTE SLIMME DEURBEL CAMERA VOLGENS RIVALLY.NL

De Eufy producten zijn in 2 categorieën te leveren, namelijk; gekoppeld aan een Homebase of opslag op SD kaart. Je kunt jouw Homebase set uitbreiden met producten die je op een Homebase (basisstation) installeert. Dit is een soort opslag locatie in de vorm van een fysiek apparaat waar je voor 16GB aan gegevens kunt opslaan. Het grote voordeel is dat je hierbij niet hoeft te werken met een cloudopslag. Dus géén abonnementsvorm voor de beste slimme deurbel camera.

Eufy heeft ook producen die de gegevens op een lokale mini-SD kaart opslaan. Deze kaarten heb je in verschillende formaten wat betreft opslag.
Alle Eufy producten zijn te koppelen aan de Eufy app. De app werkt goed om gebeurtenissen terug te kijken, live beelden te bekijken en om live de bezoeker te kunnen antwoorden op momenten dat dit nodig is.

DE BESTE SLIMME DEURBEL CAMERA MET HOMEBASE

Deze set is eigenlijk de basis van jouw EUFY Netwerk. In deze set zit een deurbel die aan te sluiten is op een batterij. Deze set is ook aan te sluiten op jouw huidige deurbel, mocht deze nog mechanisch voorzien worden van stroom. Door de bel aan te sluiten op stroom, hoef je de batterij niet periodiek op te laten. Het is overigens lastig te zeggen hoe lang de batterij van de bel mee gaat. Dit hangt af van de detectiegraad en drukte rondom jouw deurbel of camera.

APP GEBRUIK VAN DE SLIMME DEURBEL CAMERA

De EUFY Deurbel is voorzien van een HD-videocamera met nachtzicht, zodat u altijd duidelijk kunt zien wie er voor de deur staat, zelfs als het donker is. Bovendien kunt u de deurbel op afstand bedienen met de EUFY-app, zodat u altijd op de hoogte bent van bezoekers, zelfs als u niet thuis bent.

 

DE beste slimme deurbel camera volgens Rivally.nl

© All Rights Reserved Rivally.nl