VIDEO DIGITALISEREN

VHS – Banden

Video Digitaliseren

Digital 8

Digital 8

VHS – C

VHS - C

CD – DVD

CD - DVD

WAAROM JOUW VIDEO DIGITALISEREN?

Red jouw oude video opnamen van beschadiging of verlies. Hoe langer je wacht hoe groter de kans dat de videokwaliteit afneemt of zelfs helemaal verdwijnt. Bij Rivally.nl kun je jouw video digitaliseren.

Het is zonde om jouw VHS-, Video 8– en andere banden in dozen op zolder te laten staan. De kwaliteit van al deze bestanden worden met de jaren minder van kwaliteit. Zeker analoge videobanden hebben een relatief korte levensduur. Daarom is het belangrijk om ze te laten digitaliseren voordat je te laat bent.

Videobanden digitaliseren is een geweldige oplossing om je oude videomateriaal weer comfortabel en vooral makkelijk te bekijken. Wij kunnen voor jou jouw videomateriaal digitaliseren en de video’s omzetten naar een USB-stick, harde schijf of overdragen doormiddel van een download link. Daarna bekijk je jouw video’s op jouw laptop, telefoon of televisie met gemak wanneer jij daar zin in hebt. Kies een geschikte opslag voor jezelf zodat je de video’s altijd bij de hand hebt en je ze gemakkelijk kunt delen met anderen.  

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Wil je jouw video veilig stellen en laten digitaliseren door Rivally.nl, neem dan contact met ons op. We bespreken de wensen, de mogelijkheden en maken afspraken over de verzending van de video’s. Onze voorkeur gaat uit naar het persoonlijk afleveren van de video’s. Dit geef het minste risico op diefstal of verlies.
Voordat we de video digitaliseren is er een prijs, opslagmedium en richtdatum afgesproken. Je betaald nooit meer dan de afgesproken prijs. Wanneer blijkt dat er achteraf een aantal video’s leeg waren, te veel beschadigd zijn of door het opnemen van een TV uitzending verloren zijn geraakt, dan betaal je deze ook niet.

WAAR KOMEN DE VIDEO’S TE STAAN?

Het opslaan van de video’s kan op verschillende manieren. Onze voorkeur gaat uit naar een download link. Wij bewaren de video’s een afgesproken tijd op onze server en geven jou doormiddel van een downloadlink en wachtwoord de mogelijkheid de video’s zo vaak te downloaden als wenselijk. Zo kun je natuurlijk ook kosten besparen door de link te delen met vrienden en familie en het eindbedrag te splitsen.

Wanneer je alles gedownload hebt dan verwijderen wij de link en beschikken wij niet meer over de video’s.
Je kan er ook voor kiezen om zelf een externe harde schijf aan te leveren. Wij zetten jouw video’s dan op de aangeleverde externe harde schijf. Je moet hierbij rekening houden met ongeveer 5 GB per video.

 VRAGEN OF REFERENTIES ?
Je kunt ons altijd benaderen om de mogelijkheden te bespreken. Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Tientallen mensen zijn je voor gegaan en hebben wij blij gemaakt met onze diensten. Naar wens kunnen wij je in contact brengen met verschillende, tevreden klanten.

 

https://www.rivally.nl/video-digitaliseren

© All Rights Reserved Rivally.nl